Tilbehør til bilen kan byttes ut og varieres med stor suksess

Published by Wheelgirl on

Enten du har kjøpt ny bil eller bare vil friske opp den gamle, er det gøy med nytt tilbehør . Å bytte ut enkle tilbehørdeler kan gjøre en litt sliten bil nesten som ny igjen, og gjøre en ny bil enda bedre. Du finner enorme mengder biltilbehør på nett, det er bare fantasien som setter grenser.

Forskjellige typer tilbehør

Overraskende mye av både interiøret og eksteriøret på mange biltyper kan byttes ut. Slik kan du få en mer personlig bil eller bare «pusse opp» gamlebilen litt. Nye felger er en av våre favorittmetoder for å bilen til å se flunkende ny ut. Kombiner dem med en god vask og polering og du vil ikke tro forskjellen!

Det finnes mange typer felger, og du kan for eksempel velge mellom stål og aluminium. Med forkrommet stålfelg kan du få en superpolert og skinnende look, og med alu-felger får du et mattere, mer nedtonet uttrykk. Du får for eksempel stilige Polar-izar-felger i forskjellige utførelser til både BMW, Tesla og Audi.

Andre typer tilbehør som ofte kan byttes ut med en finere versjon, er girknotter, koppholdere, støtfangere, setetrekk, stereo og mye, mye mer. Du finner nytt og fint tilbehør til bil enkelt og raskt på nettet!

Categories: TilbehørTips