Hvorfor bil er bedre enn fly når du skal på ferie!

Published by Wheelgirl on

Kanskje er du som mange andre og har, av ulike årsaker, fått årets utenlandsferie avlyst og dermed fått kjenne på det å måtte finne på noe å gjøre når utenlandsturen ikke blir noe av? Uansett om du kjenner deg igjen i dette scenarioet eller ei, bør bilferie være på lista di over dine fremtidige ferieplaner. I denne artikkelen vil du finne noen av grunnene til at vi mener at den klassiske bilferien er svært undervurdert.

Forandring fryder

Om det i flere år har dreid seg om å fly sørover når sommermånedene kommer, er en bilferie en herlig forandring. Selv om du teknisk sett er nærmere hverdagen enn om du hadde tatt turen til Syden, er det like spennende å kjøre rundt og sjekke ut hva vi har her hjemme. Det å gå fra å måtte stresse opp om morgenen, huske billetter pluss bagasje og igjennom sikkerhetskontrollen hvor du må ta av Tissot-klokka som du ikke vil miste, til at man bare setter seg i bilen i ro og mak og kjører av sted, er en forandring som virkelig fryder.

Frihet til å endre planene

Noen biler fra Tesla kjører seg selv, men det er fortsatt du som er sjefen når du er på bilferie. Du slipper å følge tidtabeller eller forholde deg forhåndsbestilte billetter. Om du for eksempel finner noe spennende i veiboka, eller du ser at det er skiltet til en oldtidsvei, er det rett og slett bare å kjøre og sjekke det ut!

Ta med så mye greier du vil!

På bilferie står du fritt til å ta med så mye greier du vil – forutsatt at det får plass i bilen. Du kan for eksempel fylle bilen med telt, grillutstyr og kjølebager med mat, så er du klar til å sette opp camp hvor du enn måtte ønske! Dette muliggjør en mer variert ferie, da man lettere får plass til både fjellutstyr og penklær.

Du kommer ikke til å savne storbyturen

Om du sitter og vurderer en bilferie nå, og tenker at du kanskje kommer til å angre på at du ikke heller dro til Paris, vil vi bare si «stol på oss» – du kommer ikke til å savne det! Om det er shopping du tenker på, bør du huske på at det er like greit å kjøpe klokker på nett som på storbytur!

Categories: Tilbehør