Velg felger til Tesla S, BMW og Audi. Polar-izar designfelger.

Published by Wheelgirl on

Når du skal velge felger og tilbehør til bilen er det viktig å velge noe som tåler utfordringene på norske veier både sommer og vinter, men for mange er utseendet og designet vel så viktig! Det finnes mye stilig å velge mellom når du skal velge felger, noe som gjør det enkelt å sette et personlig preg på bilen.

Polar-Izar er en felg som egner seg godt for norske forhold, og som kan style din Tesla S, BMW eller Audi med det lille ekstra. Denne aluminiumsfelgen kommer i flere forskjellige farger og design, og kan virkelig gi bilen din et tøft utseende! Det kan være lurt å velge noen felger som henger litt sammen med bilens øvrige design, men hvis du vil ha noe som virkelig skiller seg ut, så kan du gå for spreke farger. Det blir jo litt som å velge sko til bilen, og da kan det funke med noe som skiller seg ut i en ellers så ofte sort bilpark. Kontraster gjør bilen mer spennende å se på og kan være valget til de som vil «pimpe» opp bilen sin litt. Sølvfelger er kanskje det vanligste valget for mannen i gata, så hva med røde felger? Eller felger med gullkanter?

Fokuset på felger har økt de senere årene, og utvalget er stort. Bare husk å sjekke at felgene du velger er godkjente for norske forhold og bilen din. Dette kan du enkelt sørge for ved å kjøpe felger hos en seriøs forhandler. Polar-Izar-felgene er noe av det stiligste som finnes innen felg på markedet i dag. Blant disse finner du garantert noe som passer din bil og smak – enten du vil tone felgene litt ned, men samtidig få et stilig og gjennomtenkt design, eller om du ønsker å skille deg ut.

Det har blitt mer «lov» å style bilen uten å være harry nå til dags, men det er ikke noe galt med litt harryfaktor, heller! Med felger fra Polar-Izar får du alu-felger som er produsert etter strenge krav, som er tilpasset norske forhold og design i verdensklasse for moderne biler.

Categories: FelgerTips